Havregrynskage med chokolade og nødder – Opskrift på nem og lækker havregrynskage med chokolade og nødder. Denne kage er super simpel og virkelig lækker. Den består af smeltet smør som blandes sammen med havregryn. Havregrynsblandingen vendes i en æggesnaps med mel, salt, mørk chokolade og hakkede hasselnødder. Når kagen er bagt skal den afkøle inden den skæres ud i stykker. Den er nemlig allerbedst kold, så bliver den helt chewy og lækker. Kagen kan derfor med fordel bages dagen inden servering. Rigtig god fornøjelse!
Havregrynskage med chokolade og nødder
Ingredienser
Fremgangsmåde
Havregrynskage med chokolade
Tænd ovnen på 180 C varmluft.
Smelt smørret og vend havregryn i.
Pisk sukker og æg lyst og luftigt i et par minutter. Vend mel og salt i. Vend herefter havregrynsblandingen, chokolade og hasselnødder i. Hæld dejen i en form på 20×20 cm beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 25 min. Stil kagen på køl 1 time inden den skæres i firkanter. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Den ser mega lækker ud, hvis man skal bruge ovnens bradepande, hvad tænker du så man skal gange op med ?? 3 eller 4 gange… ??
Og vil bare lige sige at jeg er mega vild med mange af dine opskrifter, bruger dem ret ofte og du har bare en skøn hjemmeside fuld af lækker inspiration…
Tusind tak for din søde besked! Det gør mig så glad! Jeg ville gange med 4, for at den kan passe til en bradepande 🙂 Rigtig god fornøjelse!
Skal man bruge æggehviderne
Ja, der skal bruges hele æg 🙂
På videoen ser det ud som om hviderne er pisket stive, men ikke ifølge opskriften. Skal æggene piskes hver for sig eller sammen?
Det er de hele æg der skal piskes sammen, så de bliver lyse og luftige 🙂