Havregrynskage med chokolade og nødder - Nem havregrynskage
Opskrifter Livsstil Shop

Havregrynskage med chokolade og nødder

Havregrynskage med chokolade og nødder – Opskrift på nem og lækker havregrynskage med chokolade og nødder. Denne kage er super simpel og virkelig lækker. Den består af smeltet smør som blandes sammen med havregryn. Havregrynsblandingen vendes i en æggesnaps med mel, salt, mørk chokolade og hakkede hasselnødder. Når kagen er bagt skal den afkøle inden den skæres ud i stykker. Den er nemlig allerbedst kold, så bliver den helt chewy og lækker. Kagen kan derfor med fordel bages dagen inden servering. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Kager til 6-8 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 1 t. / I alt 1 t. 15 min.
Ingredienser

Havregrynskage med chokolade (ca. 16 stk.)

125 g smør

135 g havregryn, jeg bruger grovvalsede, men finvalsede kan også bruges

125 g sukker

2 æg

25 g hvedemel

1 lille nip salt

75 g mørk chokolade

50 g hakkede hasselnødder

Fremgangsmåde

Havregrynskage med chokolade

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Smelt smørret og vend havregryn i.

Pisk sukker og æg lyst og luftigt i et par minutter. Vend mel og salt i. Vend herefter havregrynsblandingen, chokolade og hasselnødder i. Hæld dejen i en form på 20×20 cm beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 25 min. Stil kagen på køl 1 time inden den skæres i firkanter. Velbekomme!

Bedøm denne ret

2 Comments
  1. Den ser mega lækker ud, hvis man skal bruge ovnens bradepande, hvad tænker du så man skal gange op med ?? 3 eller 4 gange… ??
    Og vil bare lige sige at jeg er mega vild med mange af dine opskrifter, bruger dem ret ofte og du har bare en skøn hjemmeside fuld af lækker inspiration…

    1. Tusind tak for din søde besked! Det gør mig så glad! Jeg ville gange med 4, for at den kan passe til en bradepande 🙂 Rigtig god fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.