Havregrynsbarer med peanutbutter og chokolade
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Havregrynsbarer med peanutbutter og chokolade

Havregrynsbarer med peanutbutter og chokolade – Opskrift på de lækreste havregrynsbarer med peanutbutter karamel og chokoladelag. Disse bare er helt uimodståelig lækre og virkelig nemme at lave. De består af en sprød havregrynsbund, peanutkaramel og chokoladelag med mørk chokolade og peanutbutter. Jeg har taget lidt inspiration fra min opskrift på havregrynsbarer med karamel, og lavet dem i en anden version. Rigtig god fornøjelse!

Havregrynsbarer med peanutbutter og chokolade

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 1 t. 30 min.
I alt 2 t.

Ingredienser

Dej
Peanutkaramel
Chokoladelag

Fremgangsmåde

Dej

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Rør alle ingredienserne sammen til en ensartet sammenhængende masse. Beklæd en form på ca. 30 x 40 cm med bagepapir og fordel dejen i formen. Bag i ca. 20-25 minutter. Lad kagen afkøle.

Peanutkaramel

Kom peanutbutter, ahornsirup og kokosolie i en gryde. Varm det op og lad det koge i et par minutter under omrøring. Hæld peanutkaramel på den afkølede kagebund. Stil kagen på køl til karamellen har sat sig.

Chokoladelag

Smelt chokolade og peanutbutter sammen i en skål over vandbad. Rør sammen til en ensartet masse. Hæld chokoladen på den afkølede peanutkaramel. Stil kagen på køl og skær den efterfølgende ud i passende størrelse barer. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar

Skriv en kommentar