Havregrynsbarer med peanutbutter og chokolade
Opskrifter Livsstil Shop

Havregrynsbarer med peanutbutter og chokolade

Havregrynsbarer med peanutbutter og chokolade – Opskrift på de lækreste havregrynsbarer med peanutbutter karamel og chokoladelag. Disse bare er helt uimodståelig lækre og virkelig nemme at lave. De består af en sprød havregrynsbund, peanutkaramel og chokoladelag med mørk chokolade og peanutbutter. Jeg har taget lidt inspiration fra min opskrift på havregrynsbarer med karamel, og lavet dem i en anden version. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen.

Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Barer til 8-10 personer
Forberedelse 30 min. / Tilberedning 1 t. 30 min. / I alt 2 t.
Ingredienser

Dej

165 g havregryn

200 g hvedemel

150 g brunfarin

25 g ahornsirup eller. alm. lys sirup

2 tsk. bagepulver

2 æg

150 g smør, smeltet

1 tsk. vaniljepulver

1 lille nip salt

Peanutkaramel

250 g peanutbutter

1/2 dl ahornsirup

65 g kokosolie

Chokoladelag

250 g mørk chokolade

50 g peanutbutter

 

Fremgangsmåde

Dej

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Rør alle ingredienserne sammen til en ensartet sammenhængende masse. Beklæd en form på ca. 30 x 40 cm med bagepapir og fordel dejen i formen. Bag i ca. 20-25 minutter. Lad kagen afkøle.

Peanutkaramel

Kom peanutbutter, ahornsirup og kokosolie i en gryde. Varm det op og lad det koge i et par minutter under omrøring. Hæld peanutkaramel på den afkølede kagebund. Stil kagen på køl til karamellen har sat sig.

Chokoladelag

Smelt chokolade og peanutbutter sammen i en skål over vandbad. Rør sammen til en ensartet masse. Hæld chokoladen på den afkølede peanutkaramel. Stil kagen på køl og skær den efterfølgende ud i passende størrelse barer. Velbekomme!

Bedøm denne ret

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.