Gnocchi med bagte tomater – Opskrift på nem og lækker hverdagsret med sprøde gnocchi, bagte tomater og marinerede mozzarellakugler med basilikum. Denne ret er super hurtig og nem at servere til aftensmad i hverdagene. Retten består af tomater som bages i ovnen med hvidløg, salt og olie. De bagte tomater vendes sammen med gnocchi stegt sprøde på en pande med olie. Retten serveres med mini mozzarellakugler, som marineres i en hurtig basilikumpesto, som vendes sammen med creme fraiche, citronskal og mozzarellakuglerne.
Retten kan serveres som den er, men den kan også serveres med en salat eller med et stykke grillet kød eller fisk. Rigtig god fornøjelse!
Gnocchi med bagte tomater
Ingredienser
Bagte tomaterFremgangsmåde
Bagte tomater
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Kom tomater, hvidløg, olivenolie og salt i et fad og bag tomatern i 20 min.
Marinerede mozzarellakugler
Blend basilikum, pinjekerner, olivenolie og salt sammen til en ensartet pesto. Bland pesto, creme fraiche og citronskal sammen og vend mozzarella kuglerne i.
Steg gnocchi i olivenolie på en panden til de er gyldne og sprøde.
Vend de sprøde gnocchi sammen med de bagte tomater. Server straks med marinerede mozzarella kugler og pynt med basilikum. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar