Fudge med Marianne bolcher – Opskrift på nemme og lækre fudge stykker med chokolade og Marianne bolcher. Disse fudge med chokolade består kun af 3 ingredienser: Chokolade, kondenseret mælk og hakkede Marianne bolcher. Det er så nemt at lave denne slags fudge, og det kræver ikke det helt store udstyrstykke at trylle lækkert fudge frem.
Til denne opskrift har jeg brugt 2 slags chokolade, nemlig en blanding af både mørk chokolade og mælkechokolade, men man kan altså også bare vælge én variant. Det smager også lækkert med havsalt på toppen, som giver et perfekt modspil til den søde fudge. Fudgen skal stå på køl et par timer, for at sætte sig og blive fast, men man kan med fordel lave fudge en dag i forvejen, så man blot skal skære den ud, når den skal serveres.
Jeg har en del forskellige fudge opskrifter på bloggen, fordi man kan nemlig lave fudge på mange måder. Denne fudge er f.eks. lavet ved at koge en karamel, hvor der vendes hvid chokolade i. Se mange flere fudge opskrifter samt karameller her. Rigtig god fornøjelse!
Fudge med Marianne bolcher
Ingredienser
Fudge med Marianne bolcherFremgangsmåde
Fudge med Marianne bolcher
Smelt chokoladen ved lav varme enten over vandbad eller i mikroovnen. Lad chokoladen afkøle en smule. Rør forsigtigt den kondenserede mælk i chokoladen og rør det sammen til en ensartet masse (den skal blive tyk).
Fordel massen i en form på ca. 20×20 cm beklædt med bagepapir eller husholdningsfilm eller i bunden af en brødform. Drys med hakkede Marianne bolcher og stil fudgen på køl i ca. 2 timer eller indtil fudgen har sat sig. Skær fudgen ud i stykker og server. De kan opbevares på køl i en luftæt beholder. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar