Frozen yoghurt med mango - Frozen yoghurt is med mango
Opskrifter Livsstil Shop

Frozen yoghurt med mango

Frozen yoghurt med mango – Opskrift på lækker hjemmelavet frozen yoghurt is med mango. Frozen yoghurt er så lækkert og nemt at lave selv. Denne opskrift på frozen yoghurt består af frossen mango, græsk yoghurt 10 %, Jeg har her lavet isen med mango, men man kan også bruge andet frossen frugt eller frosne bær, f.eks. banan eller hindbær. Brug gerne en tyk yoghurt, f.eks. græsk yoghurt, da det giver en dejlig cremet konsistens.

Jeg har toppet isen med frisk passionsfrugt, men isen kan enten bare spises, som den er, eller den kan toppes med granola, hakket chokolade, friske bær, peanutbutter osv. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Frozen yoghurt med mango

Is til 1-2 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 10 min.
Ingredienser

Frozen yoghurt med mango

250 g frossen mango i tern

2,5 dl græsk yoghurt, gerne 10 %

2 spsk. flydende honning

1 tsk. vaniljepasta eller vaniljesukker

Toppings

Passionsfrugt eller en anden slags frugt eller bær

 

 

Fremgangsmåde

Frozen yoghurt med mango

Blend mango i en blender eller en foodprocessor. Tilsæt græsk yoghurt lidt ad gangen. Tilsæt honning og vanilje og kør til en ensartet cremet masse.

Server straks frozen yoghurt med toppings. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.