Friterede squashkugler med chilidip - Frederikke Wærens

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Friterede squashkugler med chilidip

En lækker friteret snack med squash og revet ost dyppet i en chilidip med feta, det kan man da ikke gå helt galt i byen med. Den perfekte snack inden middagen, på tapas-bordet eller noget helt tredje. Prøv opskriften her:

Friterede squashkugler med chilidip

Ingredienser

Squashkugler (ca. 16-18 stk.):
Chilidip med feta:
Til panering:

Fremgangsmåde

Squashkugler:

Riv squash på et rivejern. Tilsæt salt og pres vandet ud af squashen.  Bland squash med revet ost, spidskommen, tørrede chiliflager, hvidløg, peber, hvedemel og kartoffelmel. Form 16 til 18 lige store kugler og læg dem i køleskabet, så de kan sætte dig.

Chilidip med feta:

Bland alle ingredienserne sammen i en lille skål.

Sådan panerer og friterer du squashkuglerne:

Panér squashkuglerne ved at rulle dem i æg, hvedemel, æg igen og til sidst i panko rasp. Hæld olien i en tykbundet gryde og varm den langsomt op. Tjek om olien er varm ved at komme en smule mel i og hvis det bobler rundt om, så er olien klar. Fritér 2 squashkugler af gangen i 2 minutter til de er sprøde og gyldne. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Servér de lune squashkugler sammen med dippen. Velbekomme!

.

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
  1. De ser super lækre ud! Dem må jeg prøve

    Ved du om det er muligt at lave dem lidt inden de skal bruges og så bare lige lune dem i ovnen inden servering ?

    1. De er også virkelig gode! Ja, jeg tænker, at de sagtens kan varmes lunes i ovnen inden servering, for at blive sprøde igen 🙂 Rigtig god fornøjelse!

Skriv en kommentar