Fredagshygge: Sund bananis (nicecream) - Opskrift på den bedste nicecream

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fredagshygge: Sund bananis (nicecream)

Fredagshygge: Sund bananis (nicecream) – den lækreste opskrift på den bedste nicecream. Nicecream eller sund bananis er så lækkert og virkelig nemt at lave. Det kræver kun frosne bananer, noget væske og evt. lidt vaniljepulver og så selvfølgelig en god blender! Isen får den lækreste cremede konsistens og er perfekt at nyde på en varm sommerdag. Denne opskrift er på en vanilje-variant, men isen kan laves med alverdens smage, f.eks. kan der tilsættes hindbær, jordbær, blåbær, mango, chokolade/kakao, peanutbutter, karamel osv. Jeg bruger mandelmælk, men kokosmælk, rismælk, havremælk eller komælk kan også sagtens bruges.

Tips til cremet konsistens

Tricket til at opnå den cremede og tykke konsistens er, at der kun tilsættes meget lidt væske, for ellers bliver den alt for tynd og mere smoothie agtig. Derudover kræver det tålmodighed at blende de frosne bananer, for det skal helst gøres langsomt, så bananerne kan blive blendet ordentligt ud, så der ikke er klumper i isen.

Jeg bruger denne blender fra Wilfa, som er virkelig god og kan blende alt! Blenderen kan købes lige her (*reklamelink).

De frosne bananer kan også bruges i smoothies, så fyld endelig fryseren op, så du nemt og hurtigt kan lave både is og smoothies. Rigtig god fornøjelse!

Fredagshygge: Sund bananis (nicecream)

Opskrift til 2 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Sund bananis (nicecream)
Pynt

Fremgangsmåde

Sund bananis (nicecream)

Skræl bananerne og skær dem i store stykker. Kom dem i en frysepose og frys dem ned i min. 6 timer.

Tag bananerne op ca. 10 før du laver isen. Kom mælk eller vand i bunden af blenderen og tilsæt bananer og vaniljepulver. Blend ved lav hastighed af nogle omgange og skrab rundt i kanten med en dejskraber, så det hele bliver blendet godt sammen. Når det begynder at få en cremet og tyk konsistens skrues der lidt op for hastigheden. Blend indtil du opnår en tyk og cremet konsistens.

Fordel isen i 2 skåle og pynt med friske hindbær og hakket mørk chokolade. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar