Fredagshygge: Chili cheese tops - hjemmelavede chili cheese tops

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Fredagshygge: Chili cheese tops

Fredagshygge byder denne gang på hjemmelavede chili cheese tops! Så lækre og sprøde og fyldt med smeltet ost, og chili selvfølgelig. Jeg har brugt chili fra denne chiliolie, men brug gerne hakket jalapenos eller hakket frisk chili. Server chili cheese tops med f.eks. estragondip, chilidip med feta eller bare ketchup. De er perfekte at nyde til en omgang fredagshygge! Rigtig god fornøjelse!

Chili cheese tops

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Chili cheese tops

Fremgangsmåde

Chili cheese tops

Bland ost, chili, paprika og hvidløgspulver sammen i en skål. Form ca. 15 lige store kugler. Tril kuglerne i mel, æg og til sidst panko rasp (blandet med salt og peber).

Varm olien op til ca. 170 C i en gryde. Du kan stikke en tandstik ned i den varme olie, og hvis det syder og bobler rundt om, så er olien varm. Friter chili cheese tops  i ca. 5-6 min. De skal blive gyldne, men pas på, de kan hurtigt bliver meget brune. Læg dem på et fad beklædt med køkkenrulle. Lad dem køle lidt af og server dem straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar