Fredagshygge byder denne gang på hjemmelavede chili cheese tops! Så lækre og sprøde og fyldt med smeltet ost, og chili selvfølgelig. Jeg har brugt chili fra denne chiliolie, men brug gerne hakket jalapenos eller hakket frisk chili. Server chili cheese tops med f.eks. estragondip, chilidip med feta eller bare ketchup. De er perfekte at nyde til en omgang fredagshygge! Rigtig god fornøjelse!
Chili cheese tops
Ingredienser
Chili cheese topsFremgangsmåde
Chili cheese tops
Bland ost, chili, paprika og hvidløgspulver sammen i en skål. Form ca. 15 lige store kugler. Tril kuglerne i mel, æg og til sidst panko rasp (blandet med salt og peber).
Varm olien op til ca. 170 C i en gryde. Du kan stikke en tandstik ned i den varme olie, og hvis det syder og bobler rundt om, så er olien varm. Friter chili cheese tops i ca. 5-6 min. De skal blive gyldne, men pas på, de kan hurtigt bliver meget brune. Læg dem på et fad beklædt med køkkenrulle. Lad dem køle lidt af og server dem straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar