Fredagshygge: Bananmuffins med Dumle – Opskrift på svampede bananmuffins med Dumle karameller. Disse muffins med banan og Dumle er så gode og helt perfekte at nyde til fredagshygge. Jeg er ikke så vild med at spise bananer, men i bagværk elsker jeg bananer, og det lader til at I også er vilde med bagværk med banan. Jeg har en del opskrifter på banankager og bananbrød og en super dejlig opskrift på banan cupcakes med chokoladesmørcreme.
Disse bananmuffins kan sagtens laves dagen inden servering, da de sagtens kan holde sig dejlig svampede og fugtige. De kan også fryses ned. Rigtig god fornøjelse!
Bananmuffins med Dumle
Ingredienser
Bananmuffins med Dumle (12-14 stk.)Fremgangsmåde
Bananmuffins med Dumle
Tænd ovnen på 185 C varmluft.
Pisk smør og rørsukker lyst og luftigt. Tilsæt marcipan. Tilsæt et æg adgangen imens der piskes. Herefter tilsættes vanilje, salt, skyr og mælk. Tilsæt moste bananer. Bland mel og bagepulver og si det ned i dejen og vend det rundt. Bland Dumle i dejen. Fordel dejen i muffins forme og kom en hel Dumle ovenpå hver og bag kagerne i ca. 20-22 minutter. Lad dem køle af og nyd dem. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar