Fladbrød med hummus og halloumi - Nem aftensmad med halloumi
Opskrifter Livsstil Shop

Fladbrød med hummus og halloumi

Fladbrød med hummus og halloumi – Opskrift på fladbrød med hummus, avocado og stegt halloumi ost. Dette er et nemt og hurtigt måltid f.eks. til aftensmad eller til frokost. Jeg var på Mahalle, som er en mellemøstlig restaurant, for nogle måneder siden med et par veninder, og der fik vi sådan et fladbrød her, så ideen er tyvstjålet fra dem. Det smager virkelig godt og er super nemt og hurtigt at bikse sammen. Fladbrødene kan købes i større supermarkeder, hummusen kan købes eller laves selv, prøv min opskrift lige her. Derudover er der stegt halloumi ost, avocado, granatæblekerner, frisk mynte, chiliflager og olivenolie. Man kan sige at det er en slags kold mellemøstlig pizza.

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Rigtig god fornøjelse!

Aftensmad, Fladbrød til 2 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 15 min.
Ingredienser

Fladbrød med hummus og halloumi

200 g halloumi, skåret i skiver

2 fladbrød

Hummus, f.eks. fra denne opskrift

1 avocado, skåret i skiver

Granatæblekerner

Frisk mynte, finthakket

Chiliflager

Olivenolie

 

Fremgangsmåde

Fladbrød med hummus og halloumi

Steg halloumi skiver på begge sider på en tør pande.

Smør fladbrød med hummus og pynt med halloumi skiver, avocado skiver, granatæblekerner og drys med hakket mynte, chiliflager og olivenolie. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.