En hyggelig middag

En hyggelig middag og en konkurrence

Annonce i samarbejde med Cofoco.

For nogle dage siden inviterede jeg en masse søde veninder på en hyggelig middag på en af Cofocos restauranter ved navn Scarpetta, som ligger på Islands Brygge. En super hyggelig italiensk restaurant! Vi fik serveret den lækreste 5-rettersmenu og to starters, som bestod af:

 

Hvid pizza med blomkål, pecorino og trøffel

Pizza med gedefriskost, tomater, zucchini og basilikum

Crudo af torsk med fennikel, grape og basilikum

Jomfruhummersuppe med saltede kammuslinger, selleri og citronskal

Risoni serveret med frisk trøffel og sprødt brød

Grillet ribeye serveret med sauteret spinat, confiterede hvidløg og persille

Semifreddo med chokolade, hertil kirsebær og mandler

 

Nu har du muligheden for også at besøge en af Cofocos mange lækre restauranter! Skriv i en kommentar, hvem du gerne vil invitere på middag, så deltager du i konkurrencen om et gavekort a 1000 kr. til en valgfri Cofoco restaurant. Vinderen bliver fundet søndag d.23.12.2018. Du kan også deltage på Instagram @frederikkewaerens. Held og lykke!

Skriv endelig en kommentar

61 kommentarer
  1. Min kæreste Signe, da hun for en lille måned siden har født vores dreng. Ud over den lille nyfødte dreng, har vi en 3 årig pige, så der er begrænset af tid med at spise ude. Derfor kunne det være dejligt, at invitere hende ud på en god middag 😉

 1. I would love to take my kæreste Matias with me. We’ve started studying in Copenhagen this fall and would love to go out for such a wonderful meal!?

 2. Jeg vil invitere en af mine bedste veninder på middag, fordi hun gennemgår en svær periode. Og en middag i godt selskab vil (forhåbentligt) hjælpe med at få hende på andre tanker.

 3. Jeg ville elske at kunne invitere min kæreste Emil med ud at spise. Jeg er på SU, mens han har fuldtidsjob og derfor er det ofte ham, der er sød til at betale, så at kunne give ham lidt tilbage ville være så rart! ☺️

 4. Jeg vil gærne invitere min kæreste Jesper til en dejlig aften, på en af Cofoco’s restauranter. Vi er i et langdistance forhold, og det er ikke altid det nemmeste. Men når vi ses, prøver vi altid at hygge os mest muligt och finde på sjove ting. Dog har man ikke så tit penge til at tá ud og spise så lækkert, så denne gevinst ville virkelig betyde meget. Vi er begge to glade i mad og jeg syndes det ville være en fed julegave til ham at kunne invitere ham ud på en af Cofoco’s lækre restauranter.

 5. Jeg vil gerne inviterer min søde “familie” (en gruppe venner på 5 inkl. mig) på middag! Vi er alle studerende, så vi spiser oftest hjemme når vi hygger, men det ville være lækkert at komme ud at spise ?

 6. Jeg vil gerne dele oplevelsen med min Kusine, da vi i år ikke kan holde jul sammen! Og jeg ser muligheden som en perfekt aften i selvskab med hinanden som plaster på såret?

 7. Jeg vil gerne dele det med en af mine allerbedste veninder Josefine, da jeg om få uger rejser laaangt væk i flere måneder og derfor vil savne hende en hel del ❤️

 8. Jeg ville invitere min dejlige kæreste Frederik en tur på höst (en af vores yndlingsrestauranter). Vi trænger til en masse dinner-dages inden vi bliver forældre i det nye år ❤️❤️

 9. Jeg ville fluks tage toget mod København over til min skønne veninde og nyde at kunne give os en dejlig aften med god mad ❤️ Glædelig jul!

Skriv en kommentar