Byens bedste: Burrata - Hvor spiser man Københavns bedste burrata?

Byens bedste: Burrata

Byens bedste: Burrata – Hvor spiser man byens, Københavns, bedste burrata? Jeg har eftehånden indtaget en del burrata, og burrata er noget af det bedste i verden, hvis du spørger mig. Jeg kunne leve af burrata. Burrata er en cremet ost, som minder meget om mozzarella, men som er mere blød, cremet og flydende indeni. Ostemassen strækkes ud ved hjælp af varmt vand, og derefter fyldes den med stracciatella, en lækker blanding af fløde og strimlet mozzarella. Jeg har smagt burrata hos forskellige spisesteder i København og mange andre steder i verden. Når jeg deler burrata videoer eller billeder på min Instagram, så er I vidst også lige så vilde med den cremede ost, som jeg er. Derfor er det på tide med et burrata indlæg!

Jeg har lavet sådan et indlæg før, for længe siden, hvor det var omelet, som det handlede om. Jeg har længe tænkt på at lave sådan et lignende indlæg igen og måske lave det til en føljeton med andre “Byens bedste…”, med forskellige ting. Jeg tænker ikke at finde et bestemt sted, men måske bud på flere steder, hvor man kan få god kaffe, croissant, is, sandwich, pasta osv. Derfor har jeg også spurgt jer på Instagram, hvor I mener, man spiser den bedste burrata og wow I var mange, der svarede. Jeg laver derfor 2 lister herunder: En liste med mine favoritter (som er steder, jeg selv har besøgt), og en liste med jeres favoritter. De er skrevet op i rækkefølge efter, hvilke steder der blev nævnt flest gange:

Jeres favoritter:

1. Bæst (her laver de selv burrata i køkkenet)

2. Cantina

3. Famo

4. Fabro

5. Frankies

6. Hotel Sanders

7. Spuntino

8. Corsa

Mine favoritter:

1. Cantina

2. The Modern

3. Bottega Barlie

4. Hotel Sanders

5. Frankies

Hvor kan man købe burrata og selv lave lækre retter med den skønne ost?

La Treccia i Rødovre

Løgismose

Nemlig.com

Irma

Føtex

Italienske supermarkeder

Prøv min opskrift på lækker cremet tomatsauce med pasta og burrata.

Har du besøgt andre spisesteder med burrata, så skriv gerne i kommentarfeltet. Hvis du har et forslag til, hvad jeg ellers kan lave med Byens Bedste, så skriv også meget gerne.

Skriv endelig en kommentar

3 kommentarer
  1. Lige nu har brdr. Price på Rosenborgsgade den lækreste forret med burrata, smørstegte kantareller, bagt tomat og persille pesto. 100% den bedste kombi jeg længe har smagt!

Skriv en kommentar