Byens bedste: Kaffe - Hvor drikker man den bedste kaffe i København?

Byens bedste: Kaffe

Byens bedste: Kaffe – Hvor drikker man byens, Københavns, bedste kaffe? Jeg er først, indenfor de senere år, begyndt at kunne drikke kaffe. Jeg er slet ikke en rigtig hardcore kaffedrikker, da jeg kun drikker en kop kaffe få gange på en uge. Når jeg drikker kaffe er det tilgengæld vigtigt for mig, at det er en god kop kaffe, og der er det jo så heldigt, at vi i København er omringet af gode kaffesteder, når kaffetørsten skal slukkes. Det må også meget gerne være en smuk kop kaffe, og her tænker jeg særligt på latte art! Jeg er besat af latte art, da jeg synes, det er så fascinerende, og jeg kan bruge flere timer på at sidde og se på latte art videoer på Instagram. På Instagram har jeg igen spurgt jer, hvor man drikker den bedste kaffe, præcis som jeg gjorde med dette indlæg med Byens bedste: Burrata. Jeg laver derfor 2 lister herunder: En liste med mine favoritter (som er steder, jeg selv har besøgt), og en liste med jeres favoritter. De er skrevet op i rækkefølge efter, hvilke steder der blev nævnt flest gange:

Jeres favoritter:

Prolog

Mokkariet x Monti

Coffee Collective

Original Coffee

Roast Coffee

Alice

Mig og venner

Grød

Espressohouse

Arrebo

The Corner

Darcy’s Kaffe

Democratic Coffee

Mine favoritter:

Mokkariet x Monti

Prolog

Rikiki

Emmerys

Coffee Collective

Original Coffee

Grød

 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar

Skriv en kommentar