Byens bedste: Omelet #1 - Frederikke Wærens

Byens bedste: Omelet #1

Og andre lækre sager til at tilfredsstille morgenmadssulten! Kender I dét, når man oplever eller prøver noget, som man bare må fortælle til alle andre? Sådan havde jeg det imorges, da min mor og jeg spiste morgenmad på den hyggeligste franske restaurant ved navn Les Trois Cochons. Den ligger på Værnedamsvej, Vesterbro og det er altså et af mine favoritsteder i København. Vildt hyggeligt og man føler, at man er i Paris, og det er jo ikke helt dårligt.

Vi bestilte flere forskellige ting fra menukortet:. Avocadomad, friskpresset grapefrugt juice, yoghurt med granola og bær, croissant, spejlæg, kaffe og sidst, men ikke mindst, deres “to die for”omelet. Det er seriøst den bedste omelet, jeg i mit 22 år lange liv har smagt, og jeg har altså spist mange omeletter! Den var helt enkel, men perfekt saltet og stegt (i rigeligt smør), sådan både stegt og alligevel blød, på den helt rigtige måde! Smukt og enkelt serveret med et drys purløg og peber. Hermed et lille onsdagsstip fra mig til jer – og resten af maden var altså også super lækker! Du kan se menukortet lige her.

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar