https://youtu.be/wlnyxDtnkBA
Indlægget er lavet i samarbejde med Finax, men holdningerne til produktet er mine egne.
Jeg elsker de søndage, hvor man ingenting skal og giver sig god tid til at vågne, går rundt i nattøj, giver sig tid til at lave lækker morgenbord med frisk frugt, juice, kaffe og selvfølgelig friskbagte boller. Og superlækre friskbagte boller kan alle servere med Finax nye økologiske melblanding til ”Grødboller”, som jeg har afprøvet. Bollerne er meget nemme og lynhurtige at forberede, og frem for alt smager de virkelig godt! Lette, luftige og med god smag. Her har jeg drysset dem med Finax økologiske hampefrø, som smager dejligt og ser fint ud. Jeg har lavet en lille kort step by step YouTube video, så du kan se, hvor hurtigt og nemt det er at bage bollerne. Det eneste du skal tilsætte til grød og melblandingen er vand og gær. Se videoen ovenover!
Det perfekte morgenbord med lækre og luftige grødboller!
Ingredienser
Grødboller:Fremgangsmåde
Grødboller:
Rør vandet sammen med grødblandingen. Brug en grydeske eller et piskeris. Lad blandingen trække i 10 minutter. Smuldr gæren i grøden, og rør rundt. Tilsæt melblandingen, og ælt grundigt i 10 minutter enten med en grydeske eller i en røremaskine ved lav hastighed. Dæk skålen til, og lad dejen hvile i 30 minutter. Form 10-12 boller med en ske, og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Dyp skeen i vand, så dejen ikke klistrer på skeen. Drys evt. med hampefrø. Sæt bagepladen direkte i en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C), og bag bollerne i 12-15 minutter.
Tip! Lav koldhævede grødboller. Anvend istedet 10 g gær, og følg fremgangsmåden ovenfor, dog skal dejen hæve i køleskabet i minimum 6 timer – gerne natten over.
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar