Dessert med bastogne, rabarber og skyr - Nem dessert
Opskrifter Livsstil Shop

Dessert med bastogne, rabarber og skyr

Dessert med bastogne, rabarber og skyr – Opskrift på nem og lækker dessert med bastogne kiks, rabarberkompot og vanilje skyr med flødeskum. Denne lækre dessert er super enkel og virkelig nem at lave. Desserten er super god at servere til mange gæster, da den er hurtig at lave. Den skal helst servers lige, når den er lavet, da kiksene hurtigt bliver bløde, men det smarte med denne dessert er, at de forskellige elementer kan forberedes i god tid. Rabarberkompotten kan f.eks. sagtens laves et par dage i forvejen og kiksene kan knuses og kommes i en pose. Så er det super nemt at samle kagen lige inden servering.

Denne dessert minder lidt om mine opskrifter på nemme flødebollekager, som også er super hurtige desserter, men som samtidig smager så dejligt. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Dessert til 6-8 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 25 min.
Ingredienser

Rabarberkompot

600 g rabarber

100 g sukker

1 vaniljestang, både korn og stang

Derudover

1 pakke bastonge kiks

2,5 dl piskefløde

200 g vanilje skyr

1 bakke jordbær, skåret i både

hakket mørk chokolade

Frisk mynte

Fremgangsmåde

Rabarberkompot

Skyl og ordn rabarberne grundigt og skær dem i små skiver. Kom dem i en lille gryde med sukker og vaniljekorn og stangen. Kog rabarberne op under omrøring. Det tager ca. 10 minutter. Rabarberne skal kun lige koge sammen. Tag gryden af varmen og lad kompotten afkøle.

Derudover

Knus kiksene i et fad og kom kompotten på. Pisk fløden til en let skum og vend sammen med skyr. Fordel over kompotten og pynt med jordbær, chokolade og mynte. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

4 Comments
  1. Hejsa
    Kan man evt bruge græsk yoghurt I stedet for skyr og putte lidt vanillesukker eller en vaniljestang i

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.