Dadler med peanutbutter og chokolade – Opskrift på en lækker snack med dadler fyldt med peanutbutter og dyppet i chokolade. Denne lækre og sundere snack er så nem og virkelig god. Jeg fylder dadlerne med peanutbutter, dypper dem i chokolade og drysser med hakkede cashewnødder eller peanuts. Efterfølgende opbevares de i fryseren, så bliver dadlerne nemlig helt karamel-agtige i konsistensen. De kan også sagtens opbevares i køleskabet. Hvis man bruger peanuts, så smager disse dadelsnacks nærmest som en snickers. Rigtig god fornøjelse!
Dadler med peanutbutter og chokolade
Ingredienser
Dadler med peanutbutter og chokoladeFremgangsmåde
Dadler med peanutbutter og chokolade
Skær et snit i dadlerne og fjern stenen. Fyld hver dadel med peanutbutter.
Smelt chokolade og kokosolie sammen i en skål over vandbad. Dyp de fyldte dadler i chokoladen og placer dem på et skærebræt med bagepapir. Pynt med nødder og stil dadlerne på køl til chokoladen er størknet. Når chokoladen er størknet kommes dadlerne i en bøtte og opbevares i fryseren. Velbekomme!

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar