Dadelbarer med abrikoser og nødder er en sund og lækker snack. Disse barer er virkelig gode og består kun af nødder, dadler, abrikoser og kokosolie. Jeg har dyppet dem i 70 % mørk chokolade, men det behøver man ikke, de smager også vidunderligt uden chokoladen. Massen kan også rulles til kugler, hvis man hellere vil det i stedet for barer. Tag dem med på farten, i madpakken eller snup en bar når lækkersulten melder sig. Rigtig god fornøjelse!
Dadelbarer med abrikoser og nødder
Ingredienser
Dadelbarer med abrikoser og nødder (ca. 15-16 barer)Fremgangsmåde
Dadelbarer med abrikoser og nødder
Rist nødderne på en tør pande til de får farve. Lad nødderne køle lidt af.
Kom nødderne i en foodprocessor og hak dem groft. Tilsæt abrikoser, dadler og kokosolie og kør massen til den er sammenhængende. Beklæd en lille form med bagepapir og tryk massen godt ned i formen, så den er jævn. Stil formen på køl indtil massen har sat sig. Skær massen ud til barer.
Smelt chokoladen og dyb barerne i chokoladen eller pensl chokoladen på. Drys med kokosmel og stil barerne på køl til chokoladen har sat sig. Opbevar dem herefter i en luftæt beholder. Velbekomme!
Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar
Er der noget andet man kan bruge hvis man ikke har en foodprocessor og som giver den samme tekstur?
Du kan blot hakke alle ingredienserne med en kniv og så røre det sammen med hænderne 🙂
Vil de stadig være gode, hvis man frøs dem ned?
Ja, det er jeg sikker de vil være 🙂
Hvor længe tænker du, at de kan holde sig? ?
De kan sagtens holde sig et par uger på køl 🙂