Dadelbarer med abrikoser og nødder - Sundere snack
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Dadelbarer med abrikoser og nødder

Dadelbarer med abrikoser og nødder er en sund og lækker snack. Disse barer er virkelig gode og består kun af nødder, dadler, abrikoser og kokosolie. Jeg har dyppet dem i 70 % mørk chokolade, men det behøver man ikke, de smager også vidunderligt uden chokoladen. Massen kan også rulles til kugler, hvis man hellere vil det i stedet for barer. Tag dem med på farten, i madpakken eller snup en bar når lækkersulten melder sig. Rigtig god fornøjelse!

Dadelbarer med abrikoser og nødder

Sundere snack til 8-10 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Dadelbarer med abrikoser og nødder (ca. 15-16 barer)

Fremgangsmåde

Dadelbarer med abrikoser og nødder

Rist nødderne på en tør pande til de får farve. Lad nødderne køle lidt af.

Kom nødderne i en foodprocessor og hak dem groft. Tilsæt abrikoser, dadler og kokosolie og kør massen til den er sammenhængende. Beklæd en lille form med bagepapir og tryk massen godt ned i formen, så den er jævn. Stil formen på køl indtil massen har sat sig. Skær massen ud til barer.

Smelt chokoladen og dyb barerne i chokoladen eller pensl chokoladen på. Drys med kokosmel og stil barerne på køl til chokoladen har sat sig. Opbevar dem herefter i en luftæt beholder. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

6 kommentarer

Skriv en kommentar