Natten til søndag kom jeg hjem fra skiferie efter 15 timers køretur! Det var lidt hårdt især, fordi jeg var syg og stadig er det. Så det var lidt svært at komme op i morges og i gang med at arbejde igen.
Et par skefulde af denne lækre crunchy peanut butter granola med chokolade gjorde virkelig underværker på min smoothie imorges. Prøv den! Den er SÅ god. Her kommer opskriften:
Crunchy peanut butter granola med chokolade
Ingredienser
Crunchy peanut butter granola med chokolade:Fremgangsmåde
Kom peanut butter og sirup i en lille skål og smelt det i ca. 20 sekunder i mikroovnen, så er det nemmere at have med at gøre. I en større skål blandes havregryn, vanilje, kanel og salt sammen. Tilsæt peanut butter sirup-blandingen til havregrynene og rør det godt rundt. Hak mandlerne og bland dem i. Tænd ovnen på 175 C. Fordel granolaen på et stykke bagepapir og bag i ca. 25-30 minutter indtil det bliver sprødt og gyldent. Rør i granolaen undervejs. Når granolaen er færdig tages den ud af ovnen. Lad den stå lidt inden chokoladen tilsættes. Hæld granolaen i en lufttæt beholder når den er helt afkølet. Brug granolaen som topping på havregrød, smoothie bowls, en lille hurtig snack når sulten melder sig eller spis den som et crunchy indslag på din skyr. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar