Croissant fastelavnsboller med skildpadder og chokoskum – Opskrift på de nemmeste og lækreste fastelavnsboller af croissanter, SKILDPADDER® og chokoskum. Disse snyde fastelavnsboller, da selve “bollerne”/croissanterne er købt fra frost i Rema1000. Jeg har fyldt dem med kæmpe SKILDPADDER® fra TOMS og en lækker chokoskum.
Det tager ingen tid at bage dem, hvis man nu skal lave og servere en hurtig omgang fastelavnsboller til gæster, hvor man ikke gider at stå flere timer i køkkenet. Jeg har købt croissanterne i Rema1000, men man kan også bruge fastelavnsbollerne fra Mette Munk, som man kan købe i de fleste supermarkeder op til fastelavn. Fastelavnsbollerne kan fyldes og pyntes med lige det, som man bedst kan lide. De er perfekte at servere til eftermiddagskaffen. Rigtig god fornøjelse!
SKILDPADDE® er et registreret varemærke tilhørende Toms Gruppen, som ikke sponsorerer, autoriserer eller godkender denne hjemmeside.
Du kan se alle mine opskrifter på lækre fastelavnsboller lige her. Her finder du alt lige fra gammeldags flødeboller, til semlor til wienerbrødsfastelavnsboller.
Croissant fastelavnsboller med skildpadder og chokoskum
Ingredienser
ChokoskumFremgangsmåde
Chokoskum
Pisk fløden med kakao og flormelis til en fast skum. Pisk endelig ikke for meget, for så bliver skummet grynet. Kom chokoladeskum i en sprøjtepose med en stjernetyl.
Skær croissanterne næsten igennem. Mas en SKILDPADDE® og kom den ind i croissanten og sprøjt skummet rundt i kanten luk croissanten.
Drys med flormelis. Server straks eller opbevar på køl indtil servering. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar