Cremet hummus opskrift - Opskrift på den lækreste hummus

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cremet hummus

Hjemmelavet cremet hummus er noget af det bedste, der findes. Jeg elsker humus, og det er så nemt at lave det selv. Denne hummus er lavet med kikærter fra dåse, men man kan også sagtens bruge tørrede kikærter, der blot har ligget i blød natten over og derefter er blevet kogt til de er møre. Jeg kommer altid tahin, citronsaft, godt med olivenolie og hvidløg i min hummus, og så tilsætter jeg lidt vand for at få en lækker cremet konsistens.

Den bedste hummus opskrift

Det er virkelig min bedste humus opskrift, du får lige her på siden. Du kan se den her opskrift som en form for basisopskrift og så selv eksperimentere med at smage den til. Smag evt. din humus til med chiliolie, gurkemeje eller grillede peberfrugter. Humus kan bruges til mange ting f.eks. som dip til grøntsagsstave, lækkert fladbrød, smurt i en sandwich, sammen med falafler i pitabrød eller bare spis det, som det er.

Det gode ved hummus er, at det også har en fin holdbarhed. Skal du have gæster i weekenden, kan du sagtens røre en portion sammen tidligere på ugen. Så er den nem at tage frem, når tid er.

Som du måske kan fornemme på billedet, så har jeg løftet anretningen af min hummus en smule. Det kan jeg godt lide, når der er gæster. Her tager jeg bare en ske og kører lidt rundt for at skabe en lille fordybning. Her hælder jeg en god olivenolie i, der ligger sig så fint. Du kan jo gøre det samme, hvis det skal være ekstra lækkert.

Cremet hummus

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Cremet hummus
Derudover

Fremgangsmåde

Cremet hummus

Kom alle ingredienserne op i en foodprocessor eller blender. Blend ingredienserne sammen til en cremet og ensartet masse. Hummus må endelig ikke blive for “tørt”, så tilsæt evt. ekstra vand eller olivenolie.  Kom humus op i en skål og pynt den med olivenolie, chiliflager, frisk persille og friskkværnet peber. Stil humus på køl indtil servering.

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

3 kommentarer

Skriv en kommentar