Cremet hummus - Opskrift på den lækreste cremede humus kikærtedip

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cremet hummus

Hjemmelavet cremet hummus er noget af det bedste, der findes. Jeg elsker humus, og det er så nemt at lave det selv. Denne hummus er lavet med kikærter fra dåse, men man kan også sagtens bruge tørrede kikærter, der blot har ligget i blød natten over og derefter er blevet kogt til de er møre. Jeg kommer altid tahin, citronsaft, godt med olivenolie og hvidløg i min hummus, og så tilsætter jeg lidt vand for at få en lækker cremet konsistens. Smag evt. din humus til med chiliolie, gurkemeje eller grillede peberfrugter. Humus kan bruges til mange ting f.eks. som dip til grøntsagsstave, lækkert fladbrød, smurt i en sandwich, sammen med falafler i pitabrød eller bare spis det, som det er. Rigtig god fornøjelse!

Cremet hummus

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Cremet hummus
Derudover

Fremgangsmåde

Cremet hummus

Kom alle ingredienserne op i en foodprocessor eller blender. Blend ingredienserne sammen til en cremet og ensartet masse. Hummus må endelig ikke blive for “tørt”, så tilsæt evt. ekstra vand eller olivenolie.  Kom humus op i en skål og pynt den med olivenolie, chiliflager, frisk persille og friskkværnet peber. Stil humus på køl indtil servering.

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

3 kommentarer

Skriv en kommentar