Cremet bananis med chokolade - Opskrift på den bedste cremede bananis

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cremet bananis med chokolade

Cremet bananis med chokolade – Opskrift på den bedste cremede bananis med chokoladestykker i. Hjemmelavet bananis med hakket chokolade i. Denne is med banan er så nem at lave og virkelig lækker. Isen laves ved at blende bananer med sukker, vanilje, citron, mælk og piskefløde. Is-massen kan enten køres på en ismaskine eller stilles i fryseren, hvor der skal røres i massen over 4 timer, imens isen fryser ind.

Isen er perfekt til dessert serveret med hakket chokolade og saltede peanuts. Jeg har brugt mælkechokolade, men mørk chokolade er også super lækkert. Isen kan også serveres med en lækkert stykke brownie, f.eks. fra min meget populære opskrift på fudgy brownie. Rigtig god fornøjelse!

Cremet bananis med chokolade

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 1 t.
I alt + 4 t.

Ingredienser

Cremet bananis med chokolade
Derudover

Fremgangsmåde

Cremet bananis med chokolade

Blend sukker, bananer, vaniljesukker, citronsaft, sødmælk og piskefløde sammen til en cremet og luftig masse.

Kør massen på en ismaskine i ca. 45 min. og vend chokoladen i. Herefter kan isen nydes eller opbevares på frys indtil servering.

Du kan også lave isen uden ismaskine ved at komme is-massen i en beholder. Stil beholderen i fryseren og rør i massen en gang hver halve time i ca. 4 timer til massen er tyk og frossen. Vend chokoladen i. Herefter kan isen nydes eller opbevares på frys indtil servering. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar