Cookie crumble med hindbær og jordbær! En lækker crumble med sprød cookie dej med havregryn, søde og syrlige bær, og så et par kugler vaniljeis – dét er en fantastisk kombination. Jeg har lavet kagen med hindbær og jordbær, men du kan bruge lige de bær du vil f.eks. brombær eller ribs. Eller med rabarber, som jeg har brugt i denne opskrift på crumble med rabarber og jordbær. Rigtig god fornøjelse!
Cookie crumble med hindbær og jordbær
Ingredienser
Cookie crumble med hindbær og jordbær: Cookie dej:Fremgangsmåde
Cookie dej:
Tænd ovnen på 185 C varmluft.
Kom alle ingredienserne i en skål og bland det sammen med fingrene til en ensartet masse.
Bland hindbær og jordbær med kartoffelmel og rørsukker. Hæld det herefter op i et ovnfast fad, et tærtefad eller en støbejernspande f.eks. denne fra Le Creuset *reklamelink. Smuldr cookie dough udover og bag crumblen i ca. 35 minutter indtil den er sprød og gylden ovenpå. Server crumblen lun med f.eks. vaniljeis. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Står og vil gerne lave denne lækre kage, men har ikke kartoffelmel. Kan andet bruges som erstatning, fx almindelig mel? ☺️
Yes, alm. hvedemel kan også bruges 🙂
Har lige bagt den med stikkelsbær og nøj den var lækker… ?
Kan man lave den nogle timer før den skal serveres og så lune den lige inden den skal serveres?
Ja, det kan man sagtens 🙂
Kan man sætte resterne på køl?
Hej
Skal hindbær og jordbær være frosne når man blander m. kartoffelmelet og sukker?
Ja, de kan sagtens stå at tø op, imens de er blandet sammen med kartoffelmelet og sukker 🙂
Kan den mon fryses? 🤔
Ja, det kan den godt 🙂