Cookie crumble med hindbær og jordbær - sprød crumble med cookie dej
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Cookie crumble med hindbær og jordbær

Cookie crumble med hindbær og jordbær! En lækker crumble med sprød cookie dej med havregryn, søde og syrlige bær, og så et par kugler vaniljeis – dét er en fantastisk kombination. Jeg har lavet kagen med hindbær og jordbær, men du kan bruge lige de bær du vil f.eks. brombær eller ribs. Eller med rabarber, som jeg har brugt i denne opskrift på crumble med rabarber og jordbær. Rigtig god fornøjelse!

Cookie crumble med hindbær og jordbær

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 35 min.
I alt 50 min.

Ingredienser

Cookie crumble med hindbær og jordbær: Cookie dej:
Derudover:

Fremgangsmåde

Cookie dej:

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Kom alle ingredienserne i en skål og bland det sammen med fingrene til en ensartet masse.

Bland hindbær og jordbær med kartoffelmel og rørsukker. Hæld det herefter op i et ovnfast fad, et tærtefad eller en støbejernspande f.eks. denne fra Le Creuset *reklamelink. Smuldr cookie dough udover og bag crumblen i ca. 35 minutter indtil den er sprød og gylden ovenpå. Server crumblen lun med f.eks. vaniljeis. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

10 kommentarer
  1. Står og vil gerne lave denne lækre kage, men har ikke kartoffelmel. Kan andet bruges som erstatning, fx almindelig mel? ☺️

  2. Hej
    Skal hindbær og jordbær være frosne når man blander m. kartoffelmelet og sukker?

    1. Ja, de kan sagtens stå at tø op, imens de er blandet sammen med kartoffelmelet og sukker 🙂

Skriv en kommentar