Citrontrøfler med lakrids - Trøfler med citron og lakrids

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL NYTÅRSAFTEN LIGE HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Citrontrøfler med lakrids

Citrontrøfler med lakrids – Opskrift på nemme og lækre trøfler med citronskal, lakridspulver, hvid chokolade og kondenseret mælk. Disse trøfler hedder faktisk Brigadeiros og er brasilianske chokoladetrøfler. Konsistensen på trøflerne er lidt karamel agtig og de smager helt vidunderligt og smelter på tungen. Trøflerne er virkelig nemme at lave. Trøflerne er lavet med inspiration fra min opskrift på chokoladetrøfler med kondenseret mælk. Her har jeg så lavet dem i en lidt anden version med hvid chokolade, fintrevet citronskal og lakridspulver. Ingredienserne smeltes sammen og stilles på køl indtil det er hårdt og formbart. Jeg skriver i opskriften at massen skal stå på køl i min. 2 timer, men det er allerbedst at lade den stå til dagen efter.

Trøffelmassen trilles til kugler som rulles i kokosmel blandet med hindbærpulver. De kan også sagtens trilles i andre ting, det kunne f.eks. være finthakkede pistacienødder eller hasselnødder. Prøv også min opskrift på kokostrøfler. Rigtig god fornøjelse!

Citrontrøfler med lakrids

Opskrift til 16 stk.
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 2 t.
I alt + 2 t.

Ingredienser

Citrontrøfler med lakrids
Desuden

Fremgangsmåde

Citrontrøfler med lakrids

Kom ingredienserne i en gryde og smelt det hele sammen under omrøring ved svag varme. Når chokoladen og smørret er smeltet og massen er blevet tyk og slipper skålen tages gryden af varmen. Kom massen i en skål og stil det på køl i min. 2 timer, men gerne til dagen efter. Massen skal være hård og formbar.

Tril herefter massen til ca. 16 kugler og rul dem i f.eks. kokosmel med hindbærpulver. Opbevar trøflerne på køl indtil servering. De kan holde sig i et par uger på køl. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar