Citrontrøfler med lakrids – Opskrift på nemme og lækre trøfler med citronskal, lakridspulver, hvid chokolade og kondenseret mælk. Disse trøfler hedder faktisk Brigadeiros og er brasilianske chokoladetrøfler. Konsistensen på trøflerne er lidt karamel agtig og de smager helt vidunderligt og smelter på tungen. Trøflerne er virkelig nemme at lave. Trøflerne er lavet med inspiration fra min opskrift på chokoladetrøfler med kondenseret mælk. Her har jeg så lavet dem i en lidt anden version med hvid chokolade, fintrevet citronskal og lakridspulver. Ingredienserne smeltes sammen og stilles på køl indtil det er hårdt og formbart. Jeg skriver i opskriften at massen skal stå på køl i min. 2 timer, men det er allerbedst at lade den stå til dagen efter.
Trøffelmassen trilles til kugler som rulles i kokosmel blandet med hindbærpulver. De kan også sagtens trilles i andre ting, det kunne f.eks. være finthakkede pistacienødder eller hasselnødder. Prøv også min opskrift på kokostrøfler. Rigtig god fornøjelse!
Citrontrøfler med lakrids
Ingredienser
Citrontrøfler med lakridsFremgangsmåde
Citrontrøfler med lakrids
Kom ingredienserne i en gryde og smelt det hele sammen under omrøring ved svag varme. Når chokoladen og smørret er smeltet og massen er blevet tyk og slipper skålen tages gryden af varmen. Kom massen i en skål og stil det på køl i min. 2 timer, men gerne til dagen efter. Massen skal være hård og formbar.
Tril herefter massen til ca. 16 kugler og rul dem i f.eks. kokosmel med hindbærpulver. Opbevar trøflerne på køl indtil servering. De kan holde sig i et par uger på køl. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar