Citronkylling med smørsauce - Stegt kylling med smørsauce og citron
Opskrifter Livsstil Shop

Citronkylling med smørsauce

Citronkylling med smørsauce – Opskrift på lækker ret med stegt kylling med citron, smørsauce og kapers. Denne ret er super lækker og nem. Retten består af kyllingebryster, som bankes flade og vendes i hvedemel. Kyllingebrysterne steges og tilsidst lægges de på panden i en lækker smørsauce med masser af citron, hvidløg og kapers. Retten er super god som hverdagsmad, da den er enkel og nem at lave. Jeg serverer retten med ris og man kan også servere broccoli eller blomkål til, for at tilføje grønt til retten. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Citronkylling med smørsauce

Aftensmad til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Citronkylling med smørsauce

4 kyllingebryster

1 dl hvedemel

Salt og peber

60 g smør

2 fed hvidløg, presset

Saften fra 1 citron

28 g kyllingefond

1 citron skåret i skiver

2 spsk. kapers

Derudover

Ris

Persille, finthakket

Fremgangsmåde

Citronkylling med smørsauce

Bank kyllingebrysterne flade med en kødhammer eller en kagerulle. Bland hvedemel med salt og peber. Vend kyllingebrysterne i mel og steg dem på en pande med olie i 4-5 min. på hver side. Kom kyllingerne på en tallerken.

Smelt smørret på panden. Tilsæt hvidløg, citronsaft og kyllingefond. Lad det simre. Læg citronskiverne i saucen i et par minutter. Fjern citronskiverne og læg kylling på panden. Kom citronskiverne på kyllingen sammen med kapers. Drys med persille og server retten sammen med kogte ris. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.