Chokoladekage med chokoladetrøffel og Rice Krispies er lige præcis, hvad jeg har til jer i dag. En skøn og nem opskrift på svampet chokoladekage med et godt lag trøffelchokolade med Rice Krispies i. Denne kage er virkelig hurtig at lave og er perfekt at servere for gæster, da den kan laves en dag i forvejen. Selve chokoladekagen er min meget populære svampede chokoladekage i bradepande og den bliver lige god hver gang. Jeg har også lavet den i en version med lækker peanut butter frosting, karamel og peanuts. Rigtig god fornøjelse!
Chokoladekage med chokoladetrøffel og Rice Krispies
Ingredienser
ChokoladekageFremgangsmåde
Chokoladekage
Bag chokoladekagen og lad den køle af.
Chokoladetrøffel-lag
Kom chokoladen i en skål. Varm fløde, smør og glukosesirup op i en lille gryde til det lige nøjagtigt begynder at boble. Tag gryden af varmen og hæld det forsigtigt over chokoladen. Lad det stå lidt. Rør herefter med en dejskraber i midten af skålen til massen samler sig og bliver blank og ensartet. Tilsæt Rice Krispies og rør det godt rundt. Fordel chokoladetrøffel-laget over kagen og stil den på køl indtil chokoladen har sat sig. Skær herefter kagen ud i passende stykker og server. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar