Opskrift på chokoladeis med browniestykker og karamelsauce
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Chokoladeis med browniestykker og karamelsauce

Chokoladeis med browniestykker og karamelsauce a la Ben&Jerry’s chocolate fudge brownie is. Så uimodståelig god og smager fuldstændig som en drøm. Den bløde og cremede chokoladeis med fudgy browniestykker er altså en kæmpe favorit! Prøv selv isen – den smager fuldstændig som Ben&Jerry’s. God fornøjelse!

Chokoladeis med browniestykker og karamelsauce

Ingredienser

Brownie
Chokoladeis

Fremgangsmåde

Brownie

Smelt chokolade og smør i en gryde ved svag varme. Når det er smeltet piskes sukker i indtil det er opløst. Derefter piskes æggene i chokolademassen. Til sidst tilsættes melet og der piskes igen. Hæld dejen i en springform på 23 cm i diameter beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 25 minutter ved 180°C. Kagen skal føles ubagt når den kommer ud af ovnen, derfor skal den stå på køl i mindst 6 timer (helst natten over). Når kagen er klar skæres/brækkes den ud i små stykker.

Chokoladeis

Pisk æg og sukker sammen til det bliver lyst og luftigt. Kog fløde og mælk op. Når det koger tager du det af varmen og hælder over i æggemassen i en tynd stråle samtidig med, at der piskes. Hæld så hele massen tilbage i gryden og kog det op til det får en tyk konsistens. Tag gryden af varmen og rør den hakkede chokolade i og stil derefter ismassen på køl. Når ismassen er kølet af køres den på en ismaskine. Tilsæt browniestykkerne og gem lidt til at drysse ovenpå isen. Kom isen i en beholder og drys med brownie-resterne og karamel. Kom isen i fryseren og frys den i mindst 6 timer. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar