Butterdejsvafler med kanel og is – Opskrift på sprøde vafler lavet af butterdej vendt i kanelsukker og samlet med vaniljeis imellem. Disse butterdejsvafler er super lækre og en sjov måde at servere butterdej på. Fersk butterdej skæres i stykker og bages i vaffeljern, vendes i kanelsukker og samles med vaniljeis imellem. Man kan bruge lige den slags is, som man bedst kan lide. Det er en super lækker dessert, som enten kan serveres med det samme eller som kan opbevares i fryseren.
Prøv også mine andre opskrifter med butterdej, både i det søde og i det salt køkken. Rigtig god fornøjelse!
Butterdejsvafler med kanel og is
Ingredienser
Fremgangsmåde
Butterdejsvafler med kanel og is
Skær butterdej i 10 lige store stykker.
Varm et vaffeljern op og smelt lidt smør i vaffeljernet.
Bag hvert stykke butterdej i 2-3 min. eller indtil det er gyldent og sprødt.
Vend butterdejsvaflerne i kanelsukker og saml dem med is i midten.
Nyd butterdejsvaflerne med det samme eller opbevar dem i fryseren.
Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar