Butterdejsvafler med kanel og is - Butterdej med kanelsukker og vaniljeis

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Butterdejsvafler med kanel og is

Butterdejsvafler med kanel og is – Opskrift på sprøde vafler lavet af butterdej vendt i kanelsukker og samlet med vaniljeis imellem. Disse butterdejsvafler er super lækre og en sjov måde at servere butterdej på. Fersk butterdej skæres i stykker og bages i vaffeljern, vendes i kanelsukker og samles med vaniljeis imellem. Man kan bruge lige den slags is, som man bedst kan lide. Det er en super lækker dessert, som enten kan serveres med det samme eller som kan opbevares i fryseren.

Prøv også mine andre opskrifter med butterdej, både i det søde og i det salt køkken. Rigtig god fornøjelse!

Butterdejsvafler med kanel og is

Opskrift til 5 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Butterdejsvafler med kanel og is

Skær butterdej i 10 lige store stykker.

Varm et vaffeljern op og smelt lidt smør i vaffeljernet.

Bag hvert stykke butterdej i 2-3 min. eller indtil det er gyldent og sprødt.

Vend butterdejsvaflerne i kanelsukker og saml dem med is i midten.

Nyd butterdejsvaflerne med det samme eller opbevar dem i fryseren.

Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar