Butterdejssnegle med pesto - Opskrift på butterdejssnegle med pesto og ost

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Butterdejssnegle med pesto

Butterdejssnegle med pesto – Opskrift på lækre butterdejssnegle med pesto, flødeost og revet ost. De lækreste snegle med butterdej, som er virkelig nemme og hurtige at lave. Det er nærmest så nemt, så jeg ikke engang ville kalde det en opskrift!

Disse sprøde snegle kan fyldes med lige det du bedst kan lide. Her har jeg fyldt dem med neutral flødeost, grøn pesto og revet mozzarella ost. Det kan også være en flødeost med f.eks. urter og en anden slags pesto og ost.

Server butterdejssneglene som en lækker velkomstsnack til et glas bobler, på brunchbordet, til nytårsaften eller til studenterfesten. Du kan se mange flere snacks/kanapeer lige her. Rigtig god fornøjelse!

Butterdejssnegle med pesto

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Butterdejssnegle med pesto

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Smør flødeost ud på butterdejen, smør pesto på og drys med revet ost. Rul dejen sammen og skær den ud til ca. 15 snegle og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag snegle i ca. 18-20 min. indtil de er gyldne og sprøde. Lad dem afkøle og server dem. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar