Butterdej med fersken og parmaskinke – Opskrift på lækre butterdejshapsere med fyld af parmaskinke, fersken og gouda. Disse butterdejshapsere er så gode og hurtige og nemme at lave. De består af butterdej som fyldes med parmaskinke, fersken og revet goude. Disse butterdejshapsere er perfekte at servere som en snack, som en del af et tapasbord, til picnic eller som en del af en buffet til f.eks. studentergilde. De kan sagtens bages om morgnen og så serveres om aftenen. Denne portion giver 8 stk, men man kan sagtens gange opskriften op, eller lave mindre hapsere.
Prøv også min opskrift på butterdejsstænger med asparges, flødeost og bacon. Rigtig god fornøjelse!
Butterdej med fersken og parmaskinke
Ingredienser
Fremgangsmåde
Butterdej med fersken og parmaskinke
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skær butterdejsrullen ud i 8 lige store firkanter.
Læg en skive parmaskinke på hver firkant og kom ferskenskiver og gouda på.
Luk de to modsatte hjørner sammen, så butterdejen lukker om noget af fyldet.
Pensl med æg. Bag i ovnen i ca. 15-20 minutter.
Dryp honning udover og drys med basilikum.
Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Hvad kan man bruge i stedet for fersken når det ikke kan skaffes ?
Nektariner, æbler, blommer eller pære 🙂
Tusind tak for hurtig svar 🙏🏼😊