Buffalo chicken dip - Spicy dip med ost og kylling til nachos og grøntsager
Opskrifter Livsstil Shop

Buffalo chicken dip

Buffalo chicken dip – Opskrift på den lækreste spicy dip med revet kylling, flødeost, hot sauce og revet ost. Denne dip er en amerikansk dip, og den er så lækker og virkelig nem at lave. Jeg har brugt kyllingebryster, som jeg har kogt i vand med lidt grøntsager og så revet kyllingen fra hinanden. Man kan også sagtens bruge 1 hel kogt kylling eller en grillkylling. Nogle kommer også Ranch dressing i og sådan en opskrift har jeg her, hvis du har lyst til at eksperimentere med det.

Hvad kan buffalo chicken dip bruges til?

Buffalo chicken dip er perfekt at servere sammen med nachos, salte kiks eller grøntsagsstave, f.eks. bladselleri, agurk og gulerødder. Dippen kan også bruges i sandwich, wraps eller den kan smørres på pizza. Prøv også min opskrift på spinatdip med artiskokker. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Sauce, dip til 4-6 personer
Forberedelse 30 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 1 t.
Ingredienser

Buffalo chicken dip

1 løg, skåret i grove tern

1 stængel bladselleri, skåret i stykker

3 stk. kyllingebryst

175 g Philadelphia med grillet peberfrugt

1 dåse hakkede tomater

1/2 dl hot sauce

150 g revet cheddar

150 g revet mozzarella

Derudover

Forårsløg

Nachos eller kiks til at dyppe med

Grøntsagsstænger

Fremgangsmåde

Buffalo chicken dip

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kom vand i en gryde med løg, selleri, salt og peber. Bring i kog og kom kylling i når vandet koger. Kog kylling i 20-25 min.

Tag kylling op fra vandet og lad dryppe af. Riv den fra hinanden ved hjælp af to gafler. Hæld vandet fra, hvis der er meget væske ved.

Bland flødeost med hakkede tomater og hot sauce. Tilsæt kylling og osten (gem lidt ost til at drysse ovenpå) og rør det godt sammen.

Kom det hele i et fad og drys med det resterende ost. Bag i ovnen i ca. 18 minutter. Drys forårsløg på og server den varme dip med nachos eller kiks. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.