Brunkager med dumle – Opskrift på sprøde og lækre brunkager bagt med dumle karameller. Disse brunkager er noget nær det bedste, jeg har bagt længe. Så enkelt, men så lækkert. De bliver så sprøde og helt seje og lækre. Den søde dumle karamel passer bare så godt sammen med den krydrede brunkagedej. Jeg har brugt min opskrift på verdens bedste brunkager, og den opskrift kan du finde lige her. Hvis du ikke har tid til selv at lave brunkagedejen, så er det lige så nemt og lækkert at købe en dej. Rigtig god fornøjelse!
Brunkager med dumle
Ingredienser
Brunkager med dumleFremgangsmåde
Brunkager med dumle
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Del brunkagedejen i 9 lige store stykker. Form dejstykkerne rundt om en Dumle og tril dem til kugler. Placer dem på en bageplade med bagepapir og tryk dem let flade. Bag brunkagerne i ca. 10 minutter i øverste del af ovnen. Lad dem afkøle på en rist. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar