Brownie muffins med chokolademarengs - Browniemuffins med marengs
Opskrifter Livsstil Shop

Brownie muffins med chokolademarengs

Brownie muffins med chokolademarengs – Opskrift på fudgy browniemuffins med lækker chokolademarengs. Disse lækre brownie muffins er super nemme at bage og de tager ikke mange minutter at bikse sammen. De bliver så fudgy og lækre og med en blød midte. Marengsen ovenpå brownie muffins kommes på, efter muffins har bagt lidt og efterfølgende bages de videre med marengsen, som bliver sprød ovenpå og blød indeni.

De er perfekte at servere til eftermiddagskaffen eller til fødselsdagen. Prøv også min opskrift på store svampede chokolademuffins. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Muffins til 6-12 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 35 min.
Ingredienser

Brownie muffins

100 g smør

100 g mørk chokolade

2 æg

225 g sukker

1 tsk. vaniljesukker

50 g kakao

100 g hvedemel

1 lille tsk. salt

Chokolademarengs

75 g chokolade

3 æggehvider

100 g sukker

 

Fremgangsmåde

Brownie muffins

Tænd ovnen på 160 C varmluft.

Smelt smør og chokolade i en lille gryde. Tag det af varmen og lad det afkøle.

Pisk imens æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt. Pisk chokoladeblandingen i æggemassen. Bland kakao, hvedemel og salt sammen i en skål og sigt det i dejen. Fordel dejen i ca. 10 muffinsforme og bag muffins i ca. 10 min.

Chokolademarengs

Lav imens chokolademarengs ved at smelte chokolade og lad det afkøle. Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret lidt adgangen. Vend herefter chokoladen i og fordel marengsen på muffins. Bag i yderligere i 10 min. Lad muffins afkøle og server. De skal være lidt bløde indeni. Velbekomme!

Bedøm denne ret

6 Comments
  1. Jeg tror du har glemt at skrive, at der skal skrues ned for ovnen inden de bages med marengs..
    1 portion blev i hvert fald brændt ved 200 grader. 2 portion gav jeg 140 grader (som jeg normalt ville bage marengs ved) og gav dem et par min længere – de blev perfekte.
    I øvrigt lækker brownie, god fyldig smag og godt klistret.

    1. Dejligt de blev gode anden gang! Der er flere der skriver, at de bliver brændte, men nu har jeg bagt dem 3 gange sådan her og mine bliver altså ikke brændte. Men det kan være jeg lige skal prøve med din fremgangsmåde 🙂 Tak for at skrive!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.