Brownie muffins med chokolademarengs - Browniemuffins med marengs
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Brownie muffins med chokolademarengs

Brownie muffins med chokolademarengs – Opskrift på fudgy browniemuffins med lækker chokolademarengs. Disse lækre brownie muffins er super nemme at bage og de tager ikke mange minutter at bikse sammen. De bliver så fudgy og lækre og med en blød midte. Marengsen ovenpå brownie muffins kommes på, efter muffins har bagt lidt og efterfølgende bages de videre med marengsen, som bliver sprød ovenpå og blød indeni.

De er perfekte at servere til eftermiddagskaffen eller til fødselsdagen. Prøv også min opskrift på store svampede chokolademuffins. Rigtig god fornøjelse!

Brownie muffins med chokolademarengs

Opskrift til 6-12 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Brownie muffins
Chokolademarengs

Fremgangsmåde

Brownie muffins

Tænd ovnen på 160 C varmluft.

Smelt smør og chokolade i en lille gryde.

Tag det af varmen og lad det afkøle.

Pisk imens æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt.

Pisk chokoladeblandingen i æggemassen.

Bland kakao, hvedemel og salt sammen i en skål og sigt det i dejen.

Fordel dejen i ca. 10 muffinsforme og bag muffins i ca. 10 min.

Chokolademarengs

Lav imens chokolademarengs ved at smelte chokolade og lad det afkøle.

Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret lidt adgangen.

Vend herefter chokoladen i og fordel marengsen på muffins.

Bag i yderligere i 10 min.

Lad muffins afkøle og server.

De skal være lidt bløde indeni. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

8 kommentarer
  1. Jeg tror du har glemt at skrive, at der skal skrues ned for ovnen inden de bages med marengs..
    1 portion blev i hvert fald brændt ved 200 grader. 2 portion gav jeg 140 grader (som jeg normalt ville bage marengs ved) og gav dem et par min længere – de blev perfekte.
    I øvrigt lækker brownie, god fyldig smag og godt klistret.

    1. Dejligt de blev gode anden gang! Der er flere der skriver, at de bliver brændte, men nu har jeg bagt dem 3 gange sådan her og mine bliver altså ikke brændte. Men det kan være jeg lige skal prøve med din fremgangsmåde 🙂 Tak for at skrive!

      1. Super lækker kage og smagen helt i top. Bagte dog mine ved 160 grader varmluft i 10 min. som der står i opskriften og efterfølgende 10 min med marengs. Tror dog at jeg vil forsøge mig med 15 min til selve kagen, da den ikke kun var flydende i midten, men tæt ved fra inderst til yderst. Der var ikke noget som blev brændt dog

Skriv en kommentar