Brownie med påskeæg – Opskrift på den bedste brownie bagt med marcipan påskeæg. Denne brownie er perfekt at servere til påske, med fine farverige marcipan påskeæg i dejen. Opskriften på selve brownien er min meget populære opskrift på verdens bedste fudgy brownie. Jeg har fordelt marcipan påskeæg over dejen, og presset nogle af dem lidt ned i dejen og bagt brownien. Brownien kan serveres til påskefrokosten sammen med en kugle god vaniljeis til eller blot serveres om den er. Lav gerne kagen dagen inden servering, da den har bedst af at stå på køl og sætte sig. Rigtig god fornøjelse!
Brownie med påskeæg
Ingredienser
Brownie med påskeægFremgangsmåde
Brownie med påskeæg
Lav brownie-dejen som beskrevet i denne opskrift. Når dejen er hældt i formen, fordeles marcipan påskeæg ovenpå. Knus evt. nogle af påskeæggene og pres nogle af dem lidt ned i dejen. Bag brownien som beskrevet i opskriften. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar