Blondie med rabarber og crumble - Rabarberkage med crumble
Opskrifter Livsstil Shop

Blondie med rabarber og crumble

Blondie med rabarber og crumble – Opskrift på den lækreste blondie med rabarber og sprød crumble med havregryn. Denne kage er helt uimodståelig god og den er virkelig nem at bage. Når der er rabarber i sæson, så er det bare med at udnytte den fantastiske råvare. Her har jeg brugt rabarber i en skøn blondie, som bages med rabarber og crumble.

Kagen kan sagtens bages dagen inden den skal serveres, så kan den sætte sig på køl og blive rigtig lækker saftig. Server gerne kagen med en kugle god vaniljeis eller en skefuld letpisket flødeskum. Prøv også min opskrift på rabarberkage med kokosmarengs eller min opskrift på den lækreste rabarberkompot. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Blondie med rabarber og crumble

Kager til 8-10 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 30 min. / I alt + 1 t.
Ingredienser

Blondie med rabarber og crumble

Blondie

120 g smør

120 g hvid chokolade

2 æg

100 g sukker

75 g hvedemel

Rabarber

200 g rabarber, skåret i tynde skiver

50 g sukker

Crumble

85 g havregryn

125 g hvedemel

110 g brunfarin

1 tsk. bagepulver

1 æg

100 g smør, smeltet

1 tsk. vaniljepulver

1 lille nip salt

Fremgangsmåde

Blondie

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Smelt smør i en gryde og tilsæt herefter chokoladen. Rør sammen til en ensartet masse. Køl af.

Pisk æg og sukker skummende i et par minutter. Pisk mel i dejen. Pisk til en luftig dej i et par minutter. Vend chokolade-smør blandingen i dejen. Hæld dejen i en form på 24×24 cm beklædt med bagepapir.

Rabarber

Vend rabarber med sukker og fordel på blondie dejen.

Crumble

Rør alle ingredienserne sammen til en ensartet sammenhængende masse. Fordel crumblen på rabarberne og bag kagen i ca. 30 min. Lad kagen afkøle. Server kagen. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.