Basque burnt cheesecake (bagt cheesecake) - Opskrift på bagt cheesecake
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Basque burnt cheesecake (bagt cheesecake)

Basque burnt cheesecake (bagt cheesecake) – opskrift på en blød og cremet bagt cheesecake med vanilje og citron. Denne Basque burnt cheesecake stammer fra USA, og er cheesecake fyld der bliver bagt uden den klassiske kiksebund. Cheesecake fyldet bliver bagt ved høj temperatur og får derved den let brændte overflade. Den er meget nem at lave, men den skal laves dagen inden servering, da den skal stå på køl og sætte sig. Cheesecaken er dejlig blød og cremet i midten, præcis som en almindelig frisk cheesecake. Server kagen med friske bær, flødeskum eller is. Rigtig god fornøjelse!

Basque burnt cheesecake (bagt cheesecake)

Cheesecake til 8-10 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 35 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Basque burnt cheesecake (bagt cheesecake)

Fremgangsmåde

Basque burnt cheesecake (bagt cheesecake)

Tænd ovnen på 240 C varmluft.

Beklæd indersiden af en springform med to lag bagepapir.

Pisk flødeost, sukker, vanilje og citronsaft godt sammen. Tilsæt et æg ad gangen imens der fortsat piskes. I en lille skål røres melen ud i fløden lidt ad gangen, så der ikke er klumper i. Hæld mel/fløde blandingen op i flødeosten og pisk til en ensartet og lind masse. Hæld massen op i formen og bag i ca. 35 minutter. Læg evt. et stykke staniol over kagen, hvis den begynder at blive sort, inden den er bagt. Kagen skal være “blævrende”, når den tages ud af ovnen. Sæt kagen på køl natten over. Befri efterfølgende kagen fra springformen og skær kagen i passende stykker. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar