Basque burnt cheesecake (bagt cheesecake) – opskrift på en blød og cremet bagt cheesecake med vanilje og citron. Denne Basque burnt cheesecake stammer fra USA, og er cheesecake fyld der bliver bagt uden den klassiske kiksebund. Cheesecake fyldet bliver bagt ved høj temperatur og får derved den let brændte overflade. Den er meget nem at lave, men den skal laves dagen inden servering, da den skal stå på køl og sætte sig. Cheesecaken er dejlig blød og cremet i midten, præcis som en almindelig frisk cheesecake. Server kagen med friske bær, flødeskum eller is. Rigtig god fornøjelse!
Basque burnt cheesecake (bagt cheesecake)
Ingredienser
Basque burnt cheesecake (bagt cheesecake)Fremgangsmåde
Basque burnt cheesecake (bagt cheesecake)
Tænd ovnen på 240 C varmluft.
Beklæd indersiden af en springform med to lag bagepapir.
Pisk flødeost, sukker, vanilje og citronsaft godt sammen. Tilsæt et æg ad gangen imens der fortsat piskes. I en lille skål røres melen ud i fløden lidt ad gangen, så der ikke er klumper i. Hæld mel/fløde blandingen op i flødeosten og pisk til en ensartet og lind masse. Hæld massen op i formen og bag i ca. 35 minutter. Læg evt. et stykke staniol over kagen, hvis den begynder at blive sort, inden den er bagt. Kagen skal være “blævrende”, når den tages ud af ovnen. Sæt kagen på køl natten over. Befri efterfølgende kagen fra springformen og skær kagen i passende stykker. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar