Banan pandekager - Bedste bananpandekager med havregryn og kanel
Opskrifter Livsstil Shop

Bananpandekager

Den bedste opskrift på dejligt tykke og luftige bananpandekager. Disse lækre pandekager med banan er så gode og virkelig nemme at lave. Pandekagerne er kun sødet med bananer og indeholder derudover havregryn, kærnemælk, kanel, vaniljepulver og bagepulver. Skal du være sødere, så prøv også at komme kardemomme i dejen.

 

Glutenfri pandekager
I disse bananpandekager kan både mel og havregryn let erstattes med glutenfri havregryn og glutenfri mel. Se flere af mine glutenfri opskrifter her.

 

Topping: Bananpandekagerne kan toppes med alverdens toppings som f.eks. skyr, græsk yoghurt, sirup, honning, friske bær, frysetørrede bær, syltetøj, kompot, nutella, chokoladecreme, peanutbutter, mandelsmør, hakkede nødder og frugt. Her har jeg toppet med græsk yoghurt, peanutbutter, honning og hakkede valnødder, og det smagte vildt godt sammen med pandekagerne.

 

Tip: Pandekagerne kan sagtens fryses. Læg pandekagerne ned i en bøtte med bagepapir mellem, så er det nemt at tage én pandekage op ad gangen. Tø pandekagerne op i ovnen eller i mikroovnen. Disse pandekager er perfekte som morgenmad, til en lille hurtig snack og de kan også tages med på madpakken.

 

Prøv også: Mine luftige amerikanske pandekager. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Pandekager til 4-6 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Bananpandekager (ca. 10-12 stk.)

2 bananer, modne

2 æg

2 dl havregryn

2 spsk. mel, f.eks. hvedemel eller en glutenfri mel

1 dl kærnemælk

1 tsk. kanel

1/2 tsk. bagepulver

1/2 tsk. vaniljepulver (ikke vaniljesukker), kan undlades

1 lille nip salt

Lidt smør eller kokosolie til stegning

 

Fremgangsmåde

Bananpandekager

Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet dej. Lad dejen stå i 15 minutter.

Varm en pande op med smør/kokosolie og steg pandekagerne i et par minutter på hver side, til de tager farve. Velbekomme!

Bedøm denne ret

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.