Banan pandekager - Bedste bananpandekager med havregryn og kanel
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bananpandekager

Den bedste opskrift på dejligt tykke og luftige bananpandekager. Disse lækre pandekager med banan er så gode og virkelig nemme at lave. Pandekagerne er kun sødet med bananer og indeholder derudover havregryn, kærnemælk, kanel, vaniljepulver og bagepulver. Skal du være sødere, så prøv også at komme kardemomme i dejen.

 

Glutenfri pandekager
I disse bananpandekager kan både mel og havregryn let erstattes med glutenfri havregryn og glutenfri mel. Se flere af mine glutenfri opskrifter her.

 

Topping: Bananpandekagerne kan toppes med alverdens toppings som f.eks. skyr, græsk yoghurt, sirup, honning, friske bær, frysetørrede bær, syltetøj, kompot, nutella, chokoladecreme, peanutbutter, mandelsmør, hakkede nødder og frugt. Her har jeg toppet med græsk yoghurt, peanutbutter, honning og hakkede valnødder, og det smagte vildt godt sammen med pandekagerne.

 

Tip: Pandekagerne kan sagtens fryses. Læg pandekagerne ned i en bøtte med bagepapir mellem, så er det nemt at tage én pandekage op ad gangen. Tø pandekagerne op i ovnen eller i mikroovnen. Disse pandekager er perfekte som morgenmad, til en lille hurtig snack og de kan også tages med på madpakken.

 

Prøv også: Mine luftige amerikanske pandekager. Rigtig god fornøjelse!

Bananpandekager

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Bananpandekager (ca. 10-12 stk.)

Fremgangsmåde

Bananpandekager

Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet dej. Lad dejen stå i 15 minutter.

Varm en pande op med smør/kokosolie og steg pandekagerne i et par minutter på hver side, til de tager farve. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar