Den bedste opskrift på dejligt tykke og luftige bananpandekager. Disse lækre pandekager med banan er så gode og virkelig nemme at lave. Pandekagerne er kun sødet med bananer og indeholder derudover havregryn, kærnemælk, kanel, vaniljepulver og bagepulver. Skal du være sødere, så prøv også at komme kardemomme i dejen.
Glutenfri pandekager
I disse bananpandekager kan både mel og havregryn let erstattes med glutenfri havregryn og glutenfri mel. Se flere af mine glutenfri opskrifter her.
Topping: Bananpandekagerne kan toppes med alverdens toppings som f.eks. skyr, græsk yoghurt, sirup, honning, friske bær, frysetørrede bær, syltetøj, kompot, nutella, chokoladecreme, peanutbutter, mandelsmør, hakkede nødder og frugt. Her har jeg toppet med græsk yoghurt, peanutbutter, honning og hakkede valnødder, og det smagte vildt godt sammen med pandekagerne.
Tip: Pandekagerne kan sagtens fryses. Læg pandekagerne ned i en bøtte med bagepapir mellem, så er det nemt at tage én pandekage op ad gangen. Tø pandekagerne op i ovnen eller i mikroovnen. Disse pandekager er perfekte som morgenmad, til en lille hurtig snack og de kan også tages med på madpakken.
Prøv også: Mine luftige amerikanske pandekager. Rigtig god fornøjelse!
Bananpandekager
Ingredienser
BananpandekagerFremgangsmåde
Bananpandekager
Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet dej. Lad dejen stå i 15 minutter.
Varm en pande op med smør/kokosolie og steg pandekagerne i et par minutter på hver side, til de tager farve. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Mega fed opskrift og mega nemt at lave!!
Det er jeg glad for at høre 🙂