Bananmuffins med toscafyld - Svampede muffins med banan og toscafyld
Opskrifter Livsstil Shop

Bananmuffins med toscafyld

Bananmuffins med toscafyld – Opskrift på svampede bananmuffins med chokolade og toscafyld. Disse muffins med banan er super gode og virkelig nemme at bage. Dejen er med most banan og bliver så svampet og lækker. Ovenpå dejen kommes der toscafyld på, som er en slags karamel med mandelflager i. Det giver en sprød overflade og flyder lidt ned i dejen og bliver dej snasket. Derudover er der også vendt mørk chokolade i,men det kan man sagtens undlade.

Det er en stor portion, som giver ca. 20 muffins, så de kan sagtens fryses ned til en anden god gang, hvis de ikke allesammen kan nå at blive spist. Prøv også min opskrift på makronmuffins. Rigtig god fornøjelse!

Muffins til 8-10 personer
Forberedelse 20 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 40 min.
Ingredienser

Bananmuffins

4 æg

200 g sukker

1 knivspids salt

3 bananer

175 g smør, smeltet og afkølet

175 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

100 g mørk chokolade, hakket

Toscafyld

100 g smør

85 g sukker

2 spsk. lys sirup

1 spsk. hvedemel

1 spsk. mælk eller fløde

100 g mandelflager

Fremgangsmåde

Bananmuffins

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Pisk æg, sukker og salt sammen til en lys og luftig æggesnaps. Mos bananerne og vend dem sammen med det smeltede smør. Pisk blandingen i dejen. Vend herefter hvedemel, bagepulver og chokolade i dejen og fordel dejen i ca. 18-20 muffinsforme.

Toscafyld

Kom alle ingredienserne i en lille gryde. Kog det op under omrøring til det bobler en smule og sukkeret er opløst. Det skal ligne en lys karamel.

Fordel toscafyldet ovenpå dejen (det flyder lidt ned i dejen). Bag muffins i ca. 18-20 min. De falder lidt sammen, når de kommer ud af ovnen. Lad dem afkøle og server. Velbekomme!

Bedøm denne ret

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.