Banankage bagt i bradepande med chokolade og hasselnødder - Svampet banankage

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Banankage bagt i bradepande med chokolade og hasselnødder

Banankage bagt i bradepande med chokolade og hasselnødder. Årh, denne banankage er så lækker, svampet og helt perfekt. Banankagen er bagt i en stor form, og i dejen er der vendt ristede hasselnødder og masser af mørk chokolade. Den bedste kombination! Kagen er ret perfekt at servere for mange mennesker, da opskriften giver en stor portion. Men du kan sagtens halvere opskriften og bage en mindre kage, eller fryse halvdelen af kagen ned. Kagen minder meget om denne, blot med lidt små justeringer. Prøv også denne banankage med makroner i dejen og fløjlsblød mælkechokoladeganache på toppen. Rigtig god fornøjelse!

Banankage bagt i bradepande med chokolade og hasselnødder

Opskrift til 14-16 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 40 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Banankage

Tænd ovnen på 180 C.

Rist hasselnødderne på en tør pande til nødderne tager farve og skallen begynder at slippe nødderne. Hæld hasselnødderne over på et viskestykke og gnid skallen af hasselnødderne. Hak hasselnødderne groft og lad gerne nogle af nødderne være hele.

Smelt smørret og lad det køle af. Pisk æg, rørsukker, brun farin og vaniljesukker lyst og luftigt. Bland melet, bagepulver og salt sammen og rør det i dejen. Mos bananerne og bland sammen med det smeltede smør og rør det i dejen. Rør chokoladen og de hakkede og hele hasselnødder forsigtigt i dejen. Beklæd en bradepande på 30 x 40 cm med bagepapir.

Hæld dejen i formen og bag banankagen i ca. 35-40 minutter. Lad kagen køle af. Skær kagen ud i passende størrelse og server. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

3 kommentarer
  1. Jeg kan ikke se hvor meget bagepulver der skal i? Men i beskrivelsen står der at det skal tilsættes 🤷🏻‍♀️

Skriv en kommentar