Banankage i en kop - Opskrift på banankage bagt i en kop i mikroovnen
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Banankage i en kop

Banankage i en kop – Opskrift på banankage bagt i en kop i mikroovnen. Det er så nemt og hurtigt at bage kager i mikroovnen, især denne banankage, som bages i en kop i mikroovnen. Det tager ikke mange minutter at røre dejen sammen, hælde den op i en kop, der kan tåle varme, og bage den i mikroovnen i ca. 1-1,5 minut. Derefter pyntes kagen med ekstra chokolade og flødeskum. Der er næsten intet bedre end et stykke varm banankage med iskold flødeskum eller vaniljeis til.

Mikroovne er meget forskellige og varmer forskelligt, så hold godt øje, når din kage er inde i mikroovnen. Det passede med 1-1,5 minut i min mikroovn, da jeg gerne ville have kagen blød i midten. Denne opskrift giver en mængde der passer til 2 almindelige kopper, men du kan også halvere opskriften, så der kun er til 1 kop. Prøv også min opskrift på chokoladekage bagt i en kop. Rigtig god fornøjelse!

Banankage i en kop

Opskrift til 2 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 2 min.
I alt 7 min.

Ingredienser

Banankage i en kop (til 2 kopper)
Derudover

Fremgangsmåde

Banankage i en kop

Mos bananen med en gaffel og rør sammen med alle de andre ingredienser i en skål til en sammenhængende dej. Tilsæt chokolade. Fordel dejen i 2 kopper der kan tåle varme. Bag en kage adgangen i en kop i mikroovnen i ca. 1-1,5 minut. Kagen skal være blød, så den må endelig ikke få for meget. Pynt kagerne med ekstra chokoladestykker og flødeskum. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
  1. Virkelig lækker!!!
    Kan man gemme den ene i køleskabet til i morgen fx?
    Tak for altid skønne opskrifter ❤️❤️❤️

Skriv en kommentar