Chokoladekage i en kop - Chokoladekage bagt i mikroovn i en kop
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Chokoladekage i en kop

Chokoladekage i en kop – Opskrift på chokoladekage bagt i en kop i mikroovnen. Det er så nemt og hurtigt at bage kager i mikroovnen, især denne chokoladekage, som bages i en kop i mikroovnen. Det tager ikke mange minutter at røre dejen sammen, hælde den op i en kop, der kan tåle varme, og bage den i mikroovnen i ca. 1-1,5 minut. Derefter pyntes kagen med ekstra chokolade, vaniljeis og friske hindbær. Der er næsten intet bedre end et stykke varm chokoladekage med iskold vaniljeis. Jeg tilsætter lidt stærk kaffe, for at få en dejlig smag, men hvis man ikke er til kaffe kan det blot skiftes ud med vand, mælk eller kærnemælk.

Mikroovne er meget forskellige og varmer forskelligt, så hold godt øje, når din kage er inde i mikroovnen. Det passede med 1-1,5 minut i min mikroovn, da jeg gerne ville have kagen blød i midten. Denne opskrift giver en mængde der passer til 2 almindelige kopper, men du kan også halvere opskriften, så der kun er til 1 kop. Rigtig god fornøjelse!

Chokoladekage i en kop

Opskrift til 2 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 2 min
I alt 7 min.

Ingredienser

Chokoladekage (til 2 kopper)
Derudover

Fremgangsmåde

Chokoladekage

Rør alle ingredienserne sammen i en skål med en gaffel til en sammenhængende dej. Fordel dejen i 2 kopper der kan tåle varme. Bag en kage adgangen i en kop i mikroovnen i ca. 1-1,5 minut. Kagen skal være blød, så den må endelig ikke få for meget. Pynt kagerne med ekstra chokoladestykker, is og hindbær. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar