Bananbrød med havregryn og kardemomme - Opskrift på sundere bananbrød

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bananbrød med havregryn og kardemomme

Bananbrød med havregryn og kardemomme – Opskrift på sundere bananbrød med havregryn, grovmel, mørk chokolade og kardemomme. Dette bananbrød er virkelig nemt at lave og består af ganske få ingredienser, som du garanteret har derhjemme i skabene. Bananbrødet er et perfekt stop-madspild-bageprojekt, da overmodne kedelige bananer er super gode til dette brød. Derudover kan der bruges forskellige rester mel og krydderier. Jeg har brugt sigtet hvedemel, men speltmel eller fuldkornshvedemel kan også sagtens bruges. Derudover kan der, sammen med chokoladen, også tilsættes forskellige hakkede nødder.

Hvis du ikke lige står og har overmodne og bløde bananer, så kan bananerne blendes med en stavblender i stedet for at moses med en gaffel.

Jeg har også andre opskrifter på bananbrød f.eks. dette svampede bananbrød, som nærmere er en slags kage, bananbrød med kokos eller glutenfri bananbrød med chokolade. Rigtig god fornøjelse!

Bananbrød med havregryn og kardemomme

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 35 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Bananbrød med havregryn og kardemomme

Fremgangsmåde

Bananbrød med havregryn og kardemomme

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Mos bananerne med en gaffel og pisk æggene sammen med bananerne. Vend mel, havregryn, kardemomme og bagepulver i og vend til sidst chokoladen i dejen.

Beklæd en lille rugbrødsform med bagepapir, hæld dejen i formen og bag bananbrødet i ca. 30-35 minutter. Lad bananbrødet afkøle og server det. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer

Skriv en kommentar