Bagt tomatsuppe med grilled cheese sandwich - Opskrift på bagt tomatsuppe
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt tomatsuppe med grilled cheese sandwich

Bagt tomatsuppe med grilled cheese sandwich – Opskrift på den bedste tomatsuppe med bagte tomater og grøntsager serveret med grilled cheese sandwich. Denne lækre og smagfulde tomatsuppe består af bagte tomater, løg, peberfrugt, hvidløg og krydderurter som blendes sammen med flåede tomater, bouillon og piskefløde. Jeg har serveret suppen sammen med de lækreste sprøde grilled cheese sandwich, som smager formidabelt sammen med suppen. Suppen og grilled cheese sandwich er perfekte stop madspilds-retter, da kedelige grøntsager sagtens kan bruges og tørt daggammelt brød er perfekt til disse sandwich.

Jeg har også denne opskrift på tomatsuppe, som også er virkelig god. Den serveres med nudler og mascarpone. Rigtig god fornøjelse!

Bagt tomatsuppe med grilled cheese sandwich

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 45 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Bagt tomatsuppe
Grilled cheese sandwich
Derudover

Fremgangsmåde

Bagt tomatsuppe

Tænd ovnen 210 C varmluft.

Kom cherry tomater, tomater, peberfrugter, løg, hvidløg og friske krydderurter på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie og drys med sukker, salt og peber. Bag i ca. 35 minutter.

Kom de bagte ingredienser op i en blender sammen med alt den gode saft og olien. Pres hvidløgene ud af skrællen. Tilsæt flåede tomater, kogende bouillonvand og piskefløde til blenderen og blend til en ensartet cremet masse. Smag til om der skal tilsættes mere salt, peber eller sukker og evt. citronsaft.

Grilled cheese sandwich

Steg alle brødskiverne i smør på en pande på en side, så de bliver sprøde. Fordel osten på 2 af de sprødstegte sider. Klap dem sammen til 2 sandwich og steg dem i smør på begge sider til sprøde sandwich. Kom evt. et låg på panden, sådan smelter osten helt. Skær hver sandwich i 2, så der er4 halve sandwich.

Server den bagte tomatsuppe med creme fraiche, friske krydderurter og grilled cheese sandwich. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

10 kommentarer
  1. Hej Frederikke
    Jeg har for eksempel to bundter bladselleri liggende i køleskabet. Kan man også fylde dem i uden at det ændrer for meget på smagen?
    Glæder mig til at prøve retten 🙂

Skriv en kommentar