Bagt tomatsauce med hytteost og ravioli – Opskrift på cremet bagt tomatsauce med hytteost serveret med ravioli. Denne tomatsauce er så nem at lave og er fyldt med proteiner og grønt. Tomatsaucen består af tomater, peberfrugt, løg, hvidløg og krydderier som bages i ovnen, hvorefter det hele blendes med hytteost og citronsaft. Saucen vendes sammen med kogte ravioli og parmesan. Det er en nem og lækker hverdagsret, som ikke kræver særlig meget arbejde. Pastaretten kan serveres som den er, men hvis man ønsker at tilføje lidt ekstra fylde og protein, så kan retten serveres med stegt kyllingebryst eller ovnbagt laks.
Jeg har her brugt ravioli med fyld af tomat og ricotta, men brug lige dem du bedt kan lide. Det kan også være tortellini i stedet for ravioli.
Prøv også min opskrift på pasta i peberfrugtsauce. Rigtig god fornøjelse!
Bagt tomatsauce med hytteost og ravioli
Ingredienser
Bagt tomatsauce med hytteostFremgangsmåde
Bagt tomatsauce med hytteost
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Kom tomater, peberfrugt, hvidløgsfed og løg i et ildfast fad. Fordel olivenolie, timian, oregano og chili udover. Bag i ovnen i ca. 30 min.
Kog ravioli efter anvisning på pakken.
Blend de bagte grøntsager med pastavand, hytteost og citronsaft til en cremet og ensartet sauce. Smag til med salt og peber. Hæld tomatsaucen over de kogte ravioli sammen med revet parmesan og vendt det forsigtigt rundt. Server straks med evt. ekstra revet parmesan og frisk basilikum på. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar