Hytteostpandekager - Nemme pandekager med hytteost
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hytteostpandekager

Hytteostpandekager – Opskrift på nemme og lækre pandekager med hytteost og kardemomme. Disse pandekager er så gode, lette og luftige. Hytteostpandekagerne består af hytteost som blendes med æg, hvorefter der tilsættes mælk, salt, sukker, vaniljesukker, kardemomme og hvedemel. Dejen blendes til en klumpfri og tynd dej, som bages på panden i smør.

Pandekager med hytteost

Pandekager med hytteost er en god kilde til protein. Sørg for at blende hytteosten godt, så der ikke er klumper i dejen. Pandekagerne bliver også ekstra luftige og lækre med hytteosten og især også, når man blender dejen. Jeg bruger 250 g hytteost fra Cheasy, hvor der er 1,5 % fedt i. Man kan også sagtens bruge den hytteost med 4 % fedt i.

Pandekagerner kan selvfølgelig serveres blot som de er, men de kan også serveres med en masse lækkert tilbehør som f.eks.:

  • Smør
  • Sukker
  • Citronsaft
  • Alle slags marmelader og kompotter
  • Is
  • Chokoladesauce
  • Friske bær
  • Nutella

Prøv også min opskrift på de bedste luftige amerikanske pandekager. Rigtig god fornøjelse!

Hytteostpandekager

Opskrift til 10-12 stk.
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Hytteostpandekager
Desuden

Fremgangsmåde

Kom hytteost og æg i en blender. Blend det til en cremet masse. Tilsæt de øvrige ingredienser og blend til en klumpfri og tynd dej.

Smelt smør på en pande og bag pandekagerne. Nyd pandekagerne straks eller stil dem på køl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar