Bagt spidskål med burrata - Bagt spidskål med fyld

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt spidskål med burrata

Bagt spidskål med burrata – Opskrift på lækkert bagt spidskål med brunet smør og burrata. bagt spidskål er så lækkert og virkelig nemt. Her har jeg skåret et helt spidskål ud i fire stykker og bagt i ovnen med olie, salt og peber. Når spidskålen er færdigbagt, så pyntes den med brunet smør, burrata, hakkede pistaciekerner og revet citronskal. Det er sådan en dejlig kombination og det er perfekt at servere som tilbehør til middagen. I stedet ofr at toppe spidskålen med burrata, så kan der rives parmesan udover, det smager nemlig også super skønt.

Prøv også min opskrift på asparges med burrata og pistaciepesto. Rigtig god fornøjelse!

Bagt spidskål med burrata

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær spidskål i 4 dele på langs. Placer spidskål på en bageplade eller i et ildfast fad. Dryp med olie udover samt salt og peber. Bag spidskål i ca. 25 min.

Brun smørret.

Hæld det brunede smør udover de bagte spidskål og fordel burrata på. Drys med hakkede pistaciekerner og revet citronskal. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar