Bagt spidskål med burrata – Opskrift på lækkert bagt spidskål med brunet smør og burrata. bagt spidskål er så lækkert og virkelig nemt. Her har jeg skåret et helt spidskål ud i fire stykker og bagt i ovnen med olie, salt og peber. Når spidskålen er færdigbagt, så pyntes den med brunet smør, burrata, hakkede pistaciekerner og revet citronskal. Det er sådan en dejlig kombination og det er perfekt at servere som tilbehør til middagen. I stedet ofr at toppe spidskålen med burrata, så kan der rives parmesan udover, det smager nemlig også super skønt.
Prøv også min opskrift på asparges med burrata og pistaciepesto. Rigtig god fornøjelse!
Bagt spidskål med burrata
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skær spidskål i 4 dele på langs. Placer spidskål på en bageplade eller i et ildfast fad. Dryp med olie udover samt salt og peber. Bag spidskål i ca. 25 min.
Brun smørret.
Hæld det brunede smør udover de bagte spidskål og fordel burrata på. Drys med hakkede pistaciekerner og revet citronskal. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar