Asparges med burrata og pistaciepesto – Opskrift på den lækreste grønne ret med burrata, bagte asparges, pistaciepesto og ærter. Denne grønne ret er super nem og hurtig at lave. Retten består af burrata som lægges i bunden af et fad og smøres let ud. Ovenpå kommes der bagte asparges med chili og hvidløg samt den lækreste pesto med pistacie, basilikum og parmesan. Jeg har pyntet retten med friskbælgede grønne ærter, frisk basilikum og revet citronskal. Retten er en rigtig sommerret, som kan serveres som tilbehør til grillmad. Retten kan også serveres som forret med lækkert brød til. Rigtig god fornøjelse!
Asparges med burrata og pistaciepesto
Ingredienser
PistaciepestoFremgangsmåde
Pistaciepesto
Blend alle ingredienserne sammen til en cremet pesto. Smag den til.
Bagte asparges
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Knæk enden af asparges og kom asparges i et ildfast fad. Bland olivenolie, honning, hvidløg, chili og salt og fordel det over aspargesene. Bag asparges i 20 min.
Åben de to burrater og smør dem let ud på et fad. Kom de bagte asparges på, fordel pistaciepesto udover og pynt med ærter, basilikum og citronsaft. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar